Din handlekurv

Hobbyhund.no erfaringer

Basert på totalt 1411 kundevurderinger scorer HobbyHund.no i gjennomsnitt 4.54 av 5. (Live-oppdatering)
Med de norske hundefamilier i fokus, arbeides det kontinuerlig med å bevare og utvikle en hyggelig handelsopplevelse av hundeutstyr på nett. ❤

Dette sier kunder av HobbyHund.no:
Based on 1411 reviews
76%
(1072)
12%
(172)
5%
(72)
4%
(53)
3%
(42)
Så fornøyd🙂

Denne tar hunde hår overraskende bra👏🏻👏🏻 samler opp ,lett å tømme .Kan anbefales 🙂

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding! Det setter vi stor pris på! Vi er glade for å lese at produktet tjener sitt formål! 🙂 Velkommen tilbake!

Veldig bra

Gode varer og rask levering 👍

Hei! Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å lese at du synes produktene er gode og at vi har rask levering! Du er hjertelig velkommen tilbake til oss! 🙂

Helt fantastisk. Fungerer bedre en støvsugeren i sofaen. Anbefales!

Hei! Tusen takk for at du tok deg til tid til å anmelde produktet! Det setter vi stor pris på! Gøy å lese at denne hadde bedre effekt enn støvsugeren! 🙂 Velkommen tilbake til oss!

Veldig gin passform.

Har ikke brukt kroken foran da det ikke har vært nødvendig. Selen er lett og holde ren, veier lite og har veldig god passform. Kunne godt kommet i flere farger👍

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen din! Så flott at denne passet godt til din hund! 🙂 Vi noterer oss ønske om flere fargevarianter. Dette skal vi ta med oss på veien videre! Takk for at du tok deg tid til å vurdere produktet! Velkommen igjen!

G
Elektrisk klosliper
Gøril N.E.
Ikke kraftig nok

Konseptet er smart, men motoren er ikke sterk nok og slipesteinen er ikke grov nok, så den sliper veldig lite av gangen. Og den må lades ofte.

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding! Så leit at du opplever dette med produktet ditt. Slik skal det jo ikke være 🙂 Kontakt oss gjerne på support@hobbyhund.no, så skal vi hjelpe deg videre i saken. Ha en riktig fin dag videre!

Kjempefornøyd med kamera

Dette kameraet er utrolig bra. Lett å koble opp, lett å følge og manøvrere fra mobilen. Har hatt annen type kamera tidligere, men dette her er jeg veldig fornøyd med. Flott at det er gode vinkler, har god oversikt i to rom pga roterbart kamera, og at jeg kan snakke med hunden om det er nødvendig. Kan anbefales!

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en omtale av produktet! Så utrolig hyggelig å lese at du er så fornøyd med kamera 🙂 Velkommen igjen!

Godt produkt

Trudde at hundeposer med lukt var unødvendig, og kansje det er det.., men såå deilig å heller få ein deilig duft i nasen enn avføring.. dessuten lukter det godt i jakkelomma. Og dei er holdbare! Anbefales 👍
Og sist men ikkje minst, god service frå Hobbyhund.

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding!

Utrolig kjekt at du er fornøyd med dette produktet og at det har løst et aldri så lite hverdagsproblem 🙂 Vi setter stor pris på å lese at du er fornøyd med servicen hos oss! Dette motiverer oss! Du er hjertelig velkommen igjen!

M
Antitrekk hundesele
Marianne S.
Super sele

Litt vanskelig å få den til å passe til å begynne men når virker antitrekkselen helt utmerket 🙂 Anbefales 🙂

Hei! Tusen takk for tilbakemelding og din anbefaling! Dette setter vi stor pris på! Ha en flott dag og velkommen tilbake!

Flott

Veldig bra

Hei! Så godt å lese at du er fornøyd med denne! Takk for tilbakemeldingen! Velkommen tilbake!

Kjempefornøyd!

Har det i sofaen der hundene får lov til å ligge - og de koser seg! Supermykt og fint.

Hei! Tusen takk for din omtale! Så koselig at de hundene får kose seg på teppet i sofaen 🙂 Ha en flott dag videre og velkommen tilbake til oss! 🙂

Helt super

Har kjøpt i alle størrelser og spredd de utover. Fungerer som lovet, fint design og ikke minst super service hos Hobbyhund!

Åh, det var veldig hyggelig å høre. Tusen takk! Velkommen tilbake for trivelig handel 🙂

Meget bra

Denne bruker jeg mye på tur og er meget funksjonell😊👍

Hei! Så kjekt at denne blir flittig brukt og at du er fornøyd! Takk for at du tok deg tid til å vurdere produktet! Ha en flott dag videre og velkommen tilbake!

Brukervennlig. Et utmerket kjøp om du vil følge med dine kjæledyr når du ikke er hjemme.

Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding og anbefaling! Velkommen tilbake 🙂

Underlag matplass

Veldig bra. Skulle vært en i XL også.

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding! Så flott å lese at du synes denne var bra 🙂 Vi noterer oss ditt ønske om produktet i en større utgave. Her skal vi selvsagt se nærmere på muligheten for å utvide sortimentet med flere størrelser. Ha en flott dag og velkommen igjen! 🙂

Dårlig kvalitet

Tok ikke opp noe særlig med hår og luka som skulle holde inne hårene bare åpnet seg. Virket å være av simpel kvalitet.

Hei! Takk for tilbakemelding! Så utrolig leit at du opplever dette med produktet! Slik skal det jo ikke være 🙂 Ta gjerne kontakt med oss på support@hobbyhund.no, så skal vi hjelpe deg videre i saken. Ønsker deg en flott dag!

Den fungerer!

Den beste så langt! En meget gjennomtenkt produkt som fungerer etter hensikt.

Hei! Vi blir utrolig glade av å lese tilbakemeldinger som dette! Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere produktet! Ha en flott dag videre og velkommen igjen!

Fantastisk!

Mitt ‘barnebarn’ på 4,5 kilo bærer den gladelig rundt, og elsker den🥰 Lita Pekingneserfrøken - men jaggu greier hun å bære bamsen sin rundt omkring🥰

Hei! Dette var veldig koselig å lese! Vi er glade for at produktet falt i smak hos den firbente <3 Takk for at du tok deg tid til å vurdere produktet! Ha en flott dag og velkommen tilbake til oss!

Halsbånd med rødt ledlys.

Dette funket bra lyset er passe inntenst, så jeg er ganske trygg på at han blir observert om han skulle stikke.

Hei! Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å lese at dette fungerer bra og at den firbente er godt synlig i mørket 🙂 Velkommen igjen!

Topp

Supermyke og fluffy, og hunden elsker å ligge på dem! Brukes i bunn av bur/seng og på sofa. Pluss fra oss for at det ikke er spennende innhold som hun ellers ville gravd ut.

Hei! Takk for til tilbakemelding! Veldig hyggelig å lese tilbakemeldinger som dette! 🙂 Velkommen igjen!

Funker som beskrevet.

Hei! Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å lese at denne stod til forventningen! Ønsker deg en flott dag!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mykt å deilig, skulle bare ha vært lengre så hadde jeg også brukt det.😊
Kjøpte det største

Hei! Takk for din tilbakemelding! Dette hørtes da ut som en veldig godt forslag, spør du oss! Hehe! 🙂 Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en omtale av produktet! Ha en flott dag videre og velkommen igjen!

Best i test! 🙂

Kjempe godt og mjukt teppe. Hunden finn roa, nesten litt for godt til tider. Skal det vere noko å utsetje på må det vere at det kunne ha hatt ei anna underside, meir sklisikkert. I ein skinnsofa blir det veldig glatt.

Hei! Takk for din omtale! Vi setter stor pris på tilbakemeldinger som dette! Vi tar med oss dette videre i vår videre utvikling av produktet 🙂 Ha en super dag og velkommen igjen!

Hundebånd

Veldig fint med elastikken👍kunne vært litt lengre dag jeg har det i belte rundt livet, men i alt; Godt fornøyd😊

Topp

Både kattene og hundene er helt fornøyd.

Elsket av hundene

Synes ikke det var noe særlig når jeg pakket de ut, og tenkte :for noe hymp. Men hundene simpelthen ELSKER de. Og i tillegg så blir de ikke slitt. Så alt i alt veldig fornøyd.

Hei! Tusen takk din tilbakemelding! Så uheldig at førsteinntrykket av produktet var slik! Vi er imidlertid veldig glade for å lese at produktet falt såpass i smak hos hundene <3 Vi tar selvsagt til oss tilbakemeldingene og skal jobbe for å forbedre emballasje i fremtiden. Velkommen igjen!

Bestill og få gratis frakt

på ordre over 999,-

Problemfri 45 dagers returrett

Feil eller misfornøyd? Vi refunderer

Trygge produkter

Testet og vurdert av hundefamilier

100 % sikker betaling på nett

Visa / MasterCard / Vipps / Klarna

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.