Hobbyhund.no erfaringer

Basert på totalt 1422 kundevurderinger scorer HobbyHund.no i gjennomsnitt 4.55 av 5. (Live-oppdatering)
Med de norske hundefamilier i fokus, arbeides det kontinuerlig med å bevare og utvikle en hyggelig handelsopplevelse av hundeutstyr på nett. ❤

Dette sier kunder av HobbyHund.no:
Based on 1422 reviews
76%
(1082)
12%
(173)
5%
(72)
4%
(53)
3%
(42)
Kamera

Veldig bra!

Hei! Tusten takk for din tilbakemelding! Det setter vi pris på! Velkommen igjen!

Utmerket

Fungerer utmerket eneste jeg skal pirke på er at de som båndene ned henger på er bare vanlige karabinkrok så kunne nok ha sklidd bedre men noe som rullet på båndet.

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Så flott å lese at denne fungerer utmerket. Så noterer vi oss din tilbakemelding rundt hva som kan forbedres med produktet. Dette vil vi ta med oss videre i vårt forbedringsarbeid 🙂 Velkommen igjen!

Lettvint og god løsning

Lett å henge opp og ta ned. Bruker den både hjemme i hagen og på tur.

Hei! Så flott at du synes denne er enkel i bruk og at du har funnet flere bruksområder du kan ha glede av denne 🙂 Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din! Ha en super dag!

Løpestreng

Vi er veldig fornøyde, bruker den på hytta.

Så kjekt å lese at dere er fornøyde! Tusen takk for tilbakemeldingen!

Kjempefornøyd med kamera

Veldig bra kamera. Enkel brukerveiledning, lett å koble opp kamera. Kan nå følge med på valpen, og veldig fint å bruke kamera ved hjemme alene trening.

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så flott å lese at du synes kamera var lett å sett opp og at du har fått brukt kamera under hjemme alene-treningen 🙂 Velkommen igjen!

Flott kamera

Lett og installere , klart bilde en fin måte se hva hundene driver med når man er på jobb eller liknende . Er veldig fornøyd

Hei! Veldig hyggelig å lese at du er så fornøyd med kamera! Tusen takk for tilbakemeldingen og hjertelig velkommen igjen!

god

lett å bruke

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så flott at denne er lett å bruke! Velkommen igjen!

Topp kamera

Veldig fornøyd med kamera og innstillingene. Fint å følge med vår nye valp når vi ikke er hjemme

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å lese at kamera gjør at dere får holdt et ekstra øye med valpen 🙂 Velkommen igjen!

Kjempefornøyd med kamera.

Hei! Ingenting gjør oss gladere enn å lese at du er fornøyd! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding! 🙂

Veldig fornøyd med løpebeltet, passer perfekt til min hund , og meg 🙂

Så fornøyd🙂

Denne tar hunde hår overraskende bra👏🏻👏🏻 samler opp ,lett å tømme .Kan anbefales 🙂

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding! Det setter vi stor pris på! Vi er glade for å lese at produktet tjener sitt formål! 🙂 Velkommen tilbake!

Veldig bra

Gode varer og rask levering 👍

Hei! Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å lese at du synes produktene er gode og at vi har rask levering! Du er hjertelig velkommen tilbake til oss! 🙂

Helt fantastisk. Fungerer bedre en støvsugeren i sofaen. Anbefales!

Hei! Tusen takk for at du tok deg til tid til å anmelde produktet! Det setter vi stor pris på! Gøy å lese at denne hadde bedre effekt enn støvsugeren! 🙂 Velkommen tilbake til oss!

Veldig gin passform.

Har ikke brukt kroken foran da det ikke har vært nødvendig. Selen er lett og holde ren, veier lite og har veldig god passform. Kunne godt kommet i flere farger👍

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen din! Så flott at denne passet godt til din hund! 🙂 Vi noterer oss ønske om flere fargevarianter. Dette skal vi ta med oss på veien videre! Takk for at du tok deg tid til å vurdere produktet! Velkommen igjen!

G
Elektrisk klosliper
Gøril N.E.
Ikke kraftig nok

Konseptet er smart, men motoren er ikke sterk nok og slipesteinen er ikke grov nok, så den sliper veldig lite av gangen. Og den må lades ofte.

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding! Så leit at du opplever dette med produktet ditt. Slik skal det jo ikke være 🙂 Kontakt oss gjerne på support@hobbyhund.no, så skal vi hjelpe deg videre i saken. Ha en riktig fin dag videre!

Kjempefornøyd med kamera

Dette kameraet er utrolig bra. Lett å koble opp, lett å følge og manøvrere fra mobilen. Har hatt annen type kamera tidligere, men dette her er jeg veldig fornøyd med. Flott at det er gode vinkler, har god oversikt i to rom pga roterbart kamera, og at jeg kan snakke med hunden om det er nødvendig. Kan anbefales!

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en omtale av produktet! Så utrolig hyggelig å lese at du er så fornøyd med kamera 🙂 Velkommen igjen!

Godt produkt

Trudde at hundeposer med lukt var unødvendig, og kansje det er det.., men såå deilig å heller få ein deilig duft i nasen enn avføring.. dessuten lukter det godt i jakkelomma. Og dei er holdbare! Anbefales 👍
Og sist men ikkje minst, god service frå Hobbyhund.

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding!

Utrolig kjekt at du er fornøyd med dette produktet og at det har løst et aldri så lite hverdagsproblem 🙂 Vi setter stor pris på å lese at du er fornøyd med servicen hos oss! Dette motiverer oss! Du er hjertelig velkommen igjen!

M
Antitrekk hundesele
Marianne S.
Super sele

Litt vanskelig å få den til å passe til å begynne men når virker antitrekkselen helt utmerket 🙂 Anbefales 🙂

Hei! Tusen takk for tilbakemelding og din anbefaling! Dette setter vi stor pris på! Ha en flott dag og velkommen tilbake!

Flott

Veldig bra

Hei! Så godt å lese at du er fornøyd med denne! Takk for tilbakemeldingen! Velkommen tilbake!

Kjempefornøyd!

Har det i sofaen der hundene får lov til å ligge - og de koser seg! Supermykt og fint.

Hei! Tusen takk for din omtale! Så koselig at de hundene får kose seg på teppet i sofaen 🙂 Ha en flott dag videre og velkommen tilbake til oss! 🙂

Helt super

Har kjøpt i alle størrelser og spredd de utover. Fungerer som lovet, fint design og ikke minst super service hos Hobbyhund!

Åh, det var veldig hyggelig å høre. Tusen takk! Velkommen tilbake for trivelig handel 🙂

Meget bra

Denne bruker jeg mye på tur og er meget funksjonell😊👍

Hei! Så kjekt at denne blir flittig brukt og at du er fornøyd! Takk for at du tok deg tid til å vurdere produktet! Ha en flott dag videre og velkommen tilbake!

Brukervennlig. Et utmerket kjøp om du vil følge med dine kjæledyr når du ikke er hjemme.

Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding og anbefaling! Velkommen tilbake 🙂

Underlag matplass

Veldig bra. Skulle vært en i XL også.

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding! Så flott å lese at du synes denne var bra 🙂 Vi noterer oss ditt ønske om produktet i en større utgave. Her skal vi selvsagt se nærmere på muligheten for å utvide sortimentet med flere størrelser. Ha en flott dag og velkommen igjen! 🙂

Dårlig kvalitet

Tok ikke opp noe særlig med hår og luka som skulle holde inne hårene bare åpnet seg. Virket å være av simpel kvalitet.

Hei! Takk for tilbakemelding! Så utrolig leit at du opplever dette med produktet! Slik skal det jo ikke være 🙂 Ta gjerne kontakt med oss på support@hobbyhund.no, så skal vi hjelpe deg videre i saken. Ønsker deg en flott dag!

Bestill og få gratis frakt

på ordre over 999,-

Problemfri 45 dagers returrett

Feil eller misfornøyd? Vi refunderer

Trygge produkter

Testet og vurdert av hundefamilier

100 % sikker betaling på nett

Visa / MasterCard / Vipps / Klarna