Din handlekurv
hobbyhund logo hundeutstyr på nett

Voff! Ready for take off 🚀

Vil du bli medeier?

HobbyHund og Akademiet

Ikke bare en nettbutikk

Akademiet, som vil bli en utvidelse av dagens nettbutikk, er en av de flere spennende dører som vil åpne seg innen kort tid.

Akademiet vil bli en brukervennlig plattform/markedsplass der god kunnskap skal bli enkelt tilgjengelig for hundefolket. Nå viktigere enn noen gang med nye lover i 2023.

Plattformens formål er å fremme god dyrevelferd og styrke kunnskapsnivået rundt hundehold gjennom en samlet markedsinnsats under en modell med gjensidig lønnsomhet. 

Kunnskapsformidlere* vil under Akademiet enkelt kunne tilgjengeliggjøre sine tilbud direkte mot vår felles målgruppe og med lite merarbeid. De fokuserer på kunnskapen, og vi tar oss av resten.

*Felles betegnelse for trenere, instruktører, veterinærer og andre kvalifiserte

hund og tannhjul som beskriver helheten av hobbyhund bestående av underholdning, kunnskap og produkter
Tilgjengelighet, effektivitet og transparens

En fremhevelse av hundefolkets stemme

Vi spurte oss selv, hvorfor står vi hver for oss? Ville vi ikke vært sterkere og bedre sammen? Med delte meninger fra ulike kanter om hva som er best? Ville det ikke vært bedre å la kundene bestemme hva som er bra eller dårlig? Som et velfungerende transparent digitalt demokrati?

Dette er HobbyHund sin fremtid og fokus.
Sterkere sammen, for å levere det beste til sluttbruker gjennom en brukervennlig og transparent markedsplass uten begrensinger for ulike formater av verdioverføring.

Hos HobbyHund vil du med tiden finne et bredt utvalg av produkter, tjenester, digitale kurs, booking av fysiske kurs, webinar, medlemskap og konsultasjoner tilpasset enhver hundefamilies behov.

Fra netthandel inn mot teknologi

Det blåser hardt nå. Men, med en posisjon som gir vind i seilet har vi stø kurs forut

Det er et tøft markedsklima for varehandel akkurat nå, det legges ikke skjul på. Stormkast begynner å riste bedrifters solide fundament og usikkerheten siger seg innpå som en tyv i natten. 

Men i økonomisk uvær skapes endringsvilje, en fordel, der markeds klima i seg selv er bidragsytende til å løfte frem disruptive/utfordrende/uvanlige forretningsmodeller.
– Som er vår posisjon nå i dag.

Historien gir bevis på at forretningsmodeller som konsoliderer og effektiviserer tenderer å lykkes i disse tider, ref. uværet gjennom 2008 der Uber lykkes med endringer i taxinæringen og AirBnB i reiselivsnæringen.

Vårt oppdrag er nettopp å konsolidere et spesifikt marked og ta i bruk innovativ e-handelsteknologi for å utvikle en digital handelsopplevelse i verdensklasse, om ikke den beste. Her skal vi konkurrere mot de aller største, Amazon, eBay etc. Først på brukeropplevelse, og videre på markedsandelene i hundesegmentet på internasjonal skala.

seilbåt etter sotrm

Noe du og din hundefamilie kunne tenkt dere å ta del i?

Our incredible team are here for you

Bestill og få gratis frakt

på ordre over 999,-

Problemfri 45 dagers returrett

Feil eller misfornøyd? Vi refunderer

Trygge produkter

Testet og vurdert av hundefamilier

100 % sikker betaling på nett

Visa / MasterCard / Vipps / Klarna