Din handlekurv
hobbyhund akademiet logo

Instruktørprofil

Ina M. Gabrielsen

Ina M. Gabrielsen

Grunnmur, samarbeid og aktivitet

Kvalifikasjoner

  • Under utdanning NKK instruktør trinn 1
  • Besøksvenn med hund via Røde Kors 2019 – 2023 
  • Ført en hund til Norsk Rallylydighet Champion tittel
Ina sin filosofi

Et godt fundament lønner seg

Det viktigste for meg som hundetrener er å gi hunden verktøy til å håndtere hverdagen vi plasserer den i. Det er kjempepraktisk med en hund som har en rå avstandskommandering, og kjempemoro med en hund som vinner mange premier i lydighetsringen, men først og fremst ønsker jeg at hundene skal ha det bra resten av hverdagen.

Dersom valpen skal bo i en familie med små barn, midt i byen eller i travle omgivelser må vi ikke ta for gitt at den synes det er greit. Vi må lære den hva vi forventer av den, og gi den gode verktøy til å finne roen midt i kaoset. Derfor jobber jeg aller mest med ro-trening og miljøtrening med hundene mine, slik at de skal få evnen til å slappe av selv om det skjer mye rundt dem. 

Mine kurs kommer til å handle mest om hvordan man kan forebygge problemer fra valpen er liten, hvordan man kan gi den best mulige forutsetninger for å leve sammen med deg og familien. Jeg er også veldig opptatt av forskjellig hundesport, og vil legge ut kurs innen både Rallylydighet, Agility, Lydighet og Hunde-parkour. 

hundetrener Ina M. Gabrielsen hobbyhund akademiet premie hundestevne blomster utendørs buhund
hundetrener Ina M. Gabrielsen hobbyhund akademiet sitasjonsbilde utendørs buhund
Ina sin største hjertesak

Legg til rette for suksess

Når vi trener hund vil man alltid støte på utfordringer underveis. Å trene hund krever tid, og det er ikke alltid så enkelt som det fort kan se ut som. Det viktigste vi gjør når vi trener hund er å legge til rette for suksess. Dersom hunden feiler er det ikke fordi den er dum, men fordi den ikke forstår. Da er det viktig for oss hundeeiere å forstå at det er vi som har gjort det for vanskelig, og at det er vi som må tilrettelegge treningen og sørge for at hunden lykkes i oppgavene vi gir den. Dersom vi lar hunden feile om og om igjen gjør vi det utrivelig for den, og vi fjerner motivasjonen fra treningen.

Ved å legge til rette for suksess vil vi øke motivasjonen for treningen, vi vil bygge en bedre relasjon med hunden vår, og vi vil oppnå stor fremgang i treningen. Dersom vi har gjort treningen for vanskelig, må vi senke kravene. Har vi gjort treningen for enkel, må vi øke kravene. Det er oppskriften for en god treningsøkt. 

Akademiets vurdering

Engasjert og kreativ

Ina er en engasjert og kunnskapsrik hundetrener, og det skinner virkelig gjennom i kursene hennes. Hun har mye erfaring fra flere kanter av hundeholdet, og både som oppdretter, stevneglad og kursdeltager har hun alle forutsetninger for å gi et komplett kurs for enhver hundeeier.

Du kommer til å lære masse av Ina sine kurs!

hundetrener Ina M. Gabrielsen hobbyhund akademiet lydighet rallylydighet går med hund glad utendørs

Kurs av Ina M. Gabrielsen

Ina blir uteksaminert ifra NKK desember 2023.

Norsk Kennel Klub har utarbeidet utdanningsplaner for en ensartet instruktørutdannelse. 
- Trinn I utdannelsen er grunnutdanningen for instruktører innen all grunnopplæring av hund.

Hunden til Ina, Kayla, har blitt Norsk Utstillingschampion, Norsk Rallylydighet Champion, og tatt mellomtittel i Lydighet klasse 1 (LPI), Agility Hopp klasse 1 (AGHI) og Agility klasse 1 (AGI). Hun har også ført en annen buhundtispe opp til klasse 3 i Rallylydighet med 1 napp til Elite og bronsemerke i LP. Nå har hun ei ung tispe fra eget oppdrett som snart er klar for å begi seg ut på konkurransebanen hun også.

- Ført en hund til Norsk Rallylydighet Champion tittel

- Klubbmester Rallylydighet klasse 3 2022, og klubbmester Rallylydighet Elite i 2023 i Arendal og Omegn Hundeklubb (AOH)

- 1.plass klasse 3 og 2.plass klasse Elite i Rally-cup i AOH 2022

- Bestått Hunde-parkour nivå 1 og 2 med 2 hunder hos Hundeglede Hundeskole

- Besøksvenn med hund via Røde Kors fra 2019 - 2023

- Medlem av avlsrådet i Norsk Buhundklubb

Nettside: https://www.granskauenkennel.com/

Facebook: Granskauen Kennel
Instagram: @granskauenkennel
TikTok: @granskauenkennel

Mer informasjon

Ina's favoritter

Utforsk mer

Our incredible team are here for you

Daniel Kindberg

Daglig leder
"Profit in business comes from repeat customers; customers that boast about your product and service, and that bring friends."

Celine H(?)

Innhold og markedsføring
"Loyal customers, they don’t just come back, they don’t simply recommend you, they insist that their friends do business with you."

Tobias Fiskum

Logistikk og kundeservice
"You’ll never have a product or price advantage again. They can be easily duplicated, but a strong customer focus can’t be copied."

Rudy M(?)

Strategisk rådgiver
"Get closer than ever to your customers. So close that you tell them what they need well before they realize it themselves."
I’m so happy with the service from Shoptimizer – my order was delivered within 48 hours and the thought and care they put into their products really stands out. Plus, their support is just awesome!
Sean Walsh
London, UK
Fabulous top bought as a birthday gift for a friend who wears it almost every day. Smart packaging which looks exciting and special. Very good on delivery. Will purchase it again as a gift and for myself!
Astrid Sorensen
Oslo, Norway
Bestill og få gratis frakt

på ordre over 999,-

Problemfri 45 dagers returrett

Feil eller misfornøyd? Vi refunderer

Trygge produkter

Testet og vurdert av hundefamilier

100 % sikker betaling på nett

Visa / MasterCard / Vipps / Klarna